free html site templates

Kleintierpraxis
Bütgenbach

Welkom!

Vanaf 1 maart 2021 verwelkom ik je graag in de kleine huisdierenpraktijk te Bütgenbach, Wirtzfelder Weg 2.

Niet alleen honden en katten zijn er te gast. Ook fretten, konijn, ratten, cavia’s, hamsters, kippen, parkieten, … kunnen op consultatie komen. Een optimale gezondheidszorg en kwaliteitsbehandeling staat bij mij op de eerste plaats. Ik werk daardoor op afspraak omdat we dan ruim de tijd kunnen nemen voor je huisdier en zijn probleem. Ik ben er mij van bewust dat je je huisdier als familielid beschouwt. Daarom is een diervriendelijke aanpak één van de punten waar ik uiterst veel belang aan hecht.

De dierenartspraktijk wordt als het ware een tweede thuis want jouw zorg is ook mijn zorg!

Om jullie huisdieren op hun gemak te stellen mogen ze vrij rondlopen in de afgesloten consultatieruimte. Een extra manier om hen een thuisgevoel te geven, zijn water en koekjes die altijd ter beschikking staan.

Bij een probleem of vraag, aarzel dus zeker niet om mij te contacteren. Ik sta je graag te woord. Voor een afspraak kan je steeds terecht op het nummer: 0032478912396 

  • elke weekdag afspraak mogelijk
  • dringende gevallen ’s avonds of in het weekend mogelijkheid tot telefonisch contact met de dierenarts

Het is dus mogelijk om elke dag een afspraak te maken. Afhalen van voeding en geneesmiddelen gebeurt best op elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Lukt dit niet voor, geen zorgen; laat gewoon iets weten en dan spreken we een afhaaltijdstip af.


VOLG ONS!


© 2022 Sander De Langhe